Az egyik legjobb horror film 2023-ban
Blog

Az egyik legjobb horror film

Szeretné látni a kopogása kunyhóban című filmet Dave Bautista főszereplésével? Szeretné korán és ingyenesen látni? Jelentkezzen be, és szerezzen ingyenes belépőt a VIP szintű vetítésére. A bérleteket érkezési sorrendben adják ki. Siess, és szerezd meg a bérleted, mielőtt mindannyian elmennek.

Film tartalom

Miközben egy távoli kabinban nyaral, egy fiatal lányt és szüleit négy felfegyverzett idegen túszul ejti, akik azt követelik, hogy a család tegyen egy elképzelhetetlen döntést az apokalipszis elhárítása érdekében. A külvilághoz való korlátozott hozzáféréssel a családnak el kell döntenie, miben hisz, mielőtt minden elveszne. A látnoki filmrendező, M. Night Shyamalan a Knock at the Cabin főszereplésével Dave Bautista (Dűne, A galaxis őrzői franchise), Tony-díjra és Emmy-re jelölt Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), BAFTA-jelölt Nikki Amuka. -Bird (Persuasion, Old), az újonc Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women, vezetékes) és Rupert Grint (Szolga, Harry Potter franchise). A Universal Pictures egy Blinding Edge Pictures produkciót mutat be a FilmNation Features-szel és a Wishmore Entertainmenttel közösen, egy M. Night Shyamalan filmet. A forgatókönyvet M. Night Shyamalan és Steve Desmond & Michael Sherman írta Paul Tremblay The Cabin at the End of the World című nemzeti bestsellerén. A filmet M. Night Shyamalan rendezi, a producer pedig M. Night Shyamalan, Marc Bienstock (Split, Glass) és Ashwin Rajan (Szolga, Üveg). Az executive producerek Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos és Ashley Fox.

Stáblista

Rendező: M. Night Shyamalan
Író(k): M. Night Shyamalan, Marc Bienstock, Ashwin Rajan Szereplők:Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn és Rupert Grint

Kopogás a kunyhóban slágerek mozik 2023. február 3. Kövesse az E-Man filmkritikáját a Facebookon, iratkozzon fel a YouTube-on, vagy kövessen engem a Twitter/IG oldalon, ha még több filmhírt és kritikát szeretne kapni! Emmanuel chicagói filmkritikus, aki megalapította az Eman’s Movie Reviews-t. Szabadúszóként dolgozik íróként és videótartalom-készítőként olyan webhelyeken, mint a MovieTickets.com. Mindenképpen csatlakozzon a többi több mint 33 ezer rajongóhoz a Facebook rajongói oldalán, hogy még több filmes véleményt és szórakozást szerezzen. Bármilyen szakmai kérdéssel forduljon hozzá bizalommal.