Kiváló ételek
Blog

Kiváló minőségű ételek

Hisszük, hogy a nagyszerű kávé élmény és táplálkozás a boldog, egészséges élet alapvető eleme, ezért tápláló és tápláló ételeket készítünk.

Ételek minősége

A konyha olyan ízletes ételeket főz, hogy elfelejti, hogy az egészséges egyensúlyra helyezzük a hangsúlyt. Kiváló minőségű ételeinknek semmi köze az ételek divatjához vagy az étrend minősége kizárásához, és minden a tudatos étkezéshez, az ízletes ételekhez és ahhoz, hogy egészségesnek, boldognak és mindenben megalapozottnak tűnjünk.

A csapatunk világszínvonalú képző éttermünk a város történelmi Ékszernegyedében található, 10 perc sétára a városközponttól és az üzleti negyed szívében.

Vendégünkként megismerheti a díjnyertes, kivételes értékű ételeket és italokat kortárs környezetben, miközben nagy tehetségű diákokat támogat a szakmai kiválóság felé vezető úton.

Michelin-csillagos hely

A város Michelin-csillagos helyszínei mellett a Lizard étterem neve tiszteleg az egykori Birmingham Food College előtt, az 1960-as évek éttermi és vendéglátó iskolánk nevében, és hányan emlékeznek még rá.

Nemcsak egy áhított magasan dicséretes főiskolai rozettával rendelkezünk, hanem az élelmiszer- és italszolgáltatások, cukrászda és cukrászda, hal- és kagylófélék, valamint a hentesáru és a vadászat területén működő Kiválósági Központ vagyunk, és a People 1st Gold akkreditációval rendelkezünk a kiváló vendéglátóipari képzés érdekében.

Profi edzőkonyháinkat, mint amilyen a Kakas Étterem és Pizzéria, Gordon Ramsay kedveli, akiket híres szakácsok használtak versenyekre, és Marco Pierre White is meglátogatta őket.

Az ügyfelek lenyűgöző, kiváló minőségű ételek és kávét kapnak, amelyeket a jövő sztárjai szolgálnak fel és készítenek, nagyon ragyogó áron. Edző vendéglőnek lenni pedig az élmény része. Olyan gyakran jártunk ott, és a szolgálat végén nagy tapsok hallatszottak a hallgatók számára, mind a ház előtt, mind a hátsó részen. Nagyon kedves, és vevőként úgy érzi, hogy része a tanulási görbének. Érzelmileg befektetett leszel.

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük