Kiváló ételek

Kiváló minőségű ételek

Hisszük, hogy a nagyszerű kávé élmény és táplálkozás a boldog, egészséges élet alapvető eleme, ezért tápláló és tápláló ételeket készítünk.

Ételek minősége

A konyha olyan ízletes ételeket főz, hogy elfelejti, hogy az egészséges egyensúlyra helyezzük a hangsúlyt. Kiváló minőségű ételeinknek semmi köze az ételek divatjához vagy az étrend minősége kizárásához, és minden a tudatos étkezéshez, az ízletes ételekhez és ahhoz, hogy egészségesnek, boldognak és mindenben megalapozottnak tűnjünk.

A csapatunk világszínvonalú képző éttermünk a város történelmi Ékszernegyedében található, 10 perc sétára a városközponttól és az üzleti negyed szívében.

Vendégünkként megismerheti a díjnyertes, kivételes értékű ételeket és italokat kortárs környezetben, miközben nagy tehetségű diákokat támogat a szakmai kiválóság felé vezető úton.

Michelin-csillagos hely

A város Michelin-csillagos helyszínei mellett az étterem neve tiszteleg az egykori Birmingham Food College előtt, az 1960-as évek éttermi és vendéglátó iskolánk nevében, és hányan emlékeznek még rá.

Nemcsak egy áhított magasan dicséretes főiskolai rozettával rendelkezünk, hanem az élelmiszer- és italszolgáltatások, cukrászda és cukrászda, hal- és kagylófélék, valamint a hentesáru és a vadászat területén működő Kiválósági Központ vagyunk, és a People 1st Gold akkreditációval rendelkezünk a kiváló vendéglátóipari képzés érdekében.

Profi edzőkonyháinkat Gordon Ramsay kedveli, akiket híres szakácsok használtak versenyekre, és Marco Pierre White is meglátogatta őket.

„Az ügyfelek lenyűgöző, kiváló minőségű ételek és kávét kapnak, amelyeket a jövő sztárjai szolgálnak fel és készítenek, nagyon ragyogó áron. Edző vendéglőnek lenni pedig az élmény része. Olyan gyakran jártunk ott, és a szolgálat végén nagy tapsok hallatszottak a hallgatók számára, mind a ház előtt, mind a hátsó részen. Nagyon kedves, és vevőként úgy érzi, hogy része a tanulási görbének. Érzelmileg befektetett leszel.

Szólj hozzá!