Max Verstappen Monza
Blog

Max Verstappen első monzai győzelme

Az idei év előtt Max Verstappen még egyszer sem állt a híres monzai dobogón – de minden megváltozott vasárnap, amikor a Red Bull versenyzője egy rajtrácsbüntetést vont le, és újabb győzelmet aratott, miközben figyelemre méltó szezonja folytatódik.

Tom Clarkson ott volt, hogy lássa az egészet, és az eheti F1 Nation podcastban csatlakozott hozzá a L’Equipe újságírója, Fred Ferret és a paddock legendája – és az F1.com technikai illusztrátora – Giorgio Piola, hogy kivegye a csontokat Verstappen Olasz Nagydíj győzelméből.

A holland zsinórban öt győzelmet aratott vasárnap – és összesen 11-et ebben a szezonban –, amikor saját szurkolóit megörvendeztette, de csalódást okozott a híres monzai pályán a ferraris Charles Leclerc legyőzésével a dobogó legfelső fokára.

Tom, Fred és Giorgio belemerülnek abba, hogy Verstappen milyen jól vezetett idén, és megvitatják az olaszországi verseny többi beszédtémáját.

Útközben csatlakozik hozzájuk a ferraris Marc Gene, a McLaren-es Lando Norris, a legendás F1-es motortervező, Mario Illien, és természetesen az F1-es debütálásakor pontot szerző Nyck de Vries – valamint a Williams csapatfőnöke, Jost Capito.

A podcast meghallgatásához egyszerűen koppintson a lejátszásra az alábbi audiolejátszóban, vagy menjen ide, hogy elkapja az F1 Nationt kedvenc podcast-szolgáltatóján .