olajstore motorolaj castrol total motul
Blog

Motorolaj és olajszűrők

Van mivel mennie autójának, azonban kedvenc gépjárműve addig nem fog igazán jól működni amíg nem a megfelelő motorolaj kerül bele. Megértjük, hogy senkinek sincsen manapság sok ideje, ezért az Olajstore csapata segít a olajkereső feladatban önnek. Igazán gyors, egyedi és profi motorolaj kereső felületünkön bármikor megtalálhatja az önnek megfelelő motorolajat. Több száz vásárlónk már sikerrel járt, legyen ön a következő.

Tartalomjegyzék:

Minőségi Castrol motorolaj

Bárhová tart éppen, a Castrol motorolaj minőségi összetétele mindig a lehető legjobb teljesítményt hozza ki az autójából. A Castrol 5w40 olaj konstrukciója a gyártó által mindig a lehető legjobb minőségű alapanyagokat tartalmazza, amelyek megbízhatóak és úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a napi hajszolásnak. A nagy teljesítményű angol származású Castrol motorolaj az Olajstore webáruházában nagy választékban kapható, így mindig az autójához illeszkedő fajtát választhatja.

Petronas olaj széles választéka

A 2008-ban alapított Petronas olaj szolgáltató cég kiváló minőségű autóipari és ipari kenőanyagok széles skáláját gyártja. A petronas olaj több mint 10 éves története során tökéletesen kikísérletezte a motorolaj gyártásának részleteit és fortélyait. A Petronas motorolaj gyártó professzionalizmusát pedig mi sem mutatja jobban, mint, hogy már Forma-1-es csapat számára is szolgáltatnak termékeik csúcsából. A Syntium technológia segít az olajlánc szélsőséges nyomás alatti teljesítményében, lehetővé téve a magas hőmérsékletnek való ellenállást, így erős és stabil védőfóliát fenntartva a motorban. A cég azon dolgozik, hogy megvédje autója létfontosságú elemeit, és gondoskodjon annak maximális teljesítményéről.

Motul és Total kenőanyagok

Mivel a Motul igazán elterjedt márkává vált, köszönhetően megbízhatóságának és technológiai fejlettségének, így nálunk az Olajstorenál ezen termékek széles skálája közül lehet választani a Motul motorolaj felületünkön. A Motul olajkereső részlegén kiválaszthatja az ön számára elérhető legjobb 5w30 motorolojat. A Motul olaj úgy lett tervezve, hogy megvédje gépjárművének motorját, miközben tisztán tartja az innovatív technológiának köszönhetően. Ne habozzon megnézni a Motul olajkereső részt oldalunknak, hiszen hatalmas mennyiségű és minőségű választék várja önt.

Ha azonban ön inkább a Total termékeit részesíti előnyben az sem probléma, mert a Total olajkereső segítségével ott is megkeresheti vezetési stílusához és autója motorjához leginkább illeszkedő motorolaj típusát.
Total olajkereső termékkínálatunk tartalmaz, mind dízel és benzin motorhoz való olajakat, ezzel is megkönnyítve a kiválasztás folyamatát.

A motorolaj adalék nagyon gyakori és jó választás

A 10w40 viszkozitású motorolaj az egyik leggyakoribb SAE olaj, és a jelenleg forgalomban lévő modern autók legtöbb motorjához alkalmas. Azonban érdemes autójához választani jó minőségű motorolaj adalékot, a motor élettartamának növelése céljából. A kézikönyben érdemes utánanéznie ennek, mielőtt megvásárolná a terméket. A motorolaj biztosítja a motor minden mozgó belső részének kenését, amit a motorolaj adalék fokoz. Védőfóliával lefedve, megvédve a motor alkatrészeit a szennyeződéstől, a káros lerakódásoktól és a korróziótól. Hagyományos motoroknál a hőmérsékleti viszonyoktól függően a 10w-40 motorolaj ajánlott. A motor öregedésével az olajválasztás általában nagyobb viszkozitásra vált.

Kiváló kenőanyag az automata vátó olaj

Az automata váltó olaj egy magasan specializált olaj féle, amelyet az autók automatikus sebességváltóinak speciális követelményeire optimalizáltak. A különböző automata sebességváltókhoz különféle automata váltó olaj készítmények széles választéka áll rendelkezésre. Készleteink automata váltó olajból fel vannak töltve, így nyugodtan válogathatja ki az autójához legjobban illeszkedő motorolaj típusát és márkáját.