seo
Blog

General Computer SEO Keresőoptimalizálás Weboldal készítés

Mi az a SEO ?

A SEO magyarul keresőoptimalizálást jelent, mely az adott webhelyet rangsorolja bizonyos kulcsszavakra a keresési eredmények között, ezáltal értékes látogatókat vonz a webhelyre.

Amikor a felhasználók kereséseket végeznek, a Google elkészíti a keresési feltételeknek megfelelő oldalak listáját. A keresési eredményeknek legjobban megfelelő, legértékesebb oldalt rangsorolja a lista elejére.

A SEO taktikák nagy része a kulcsszóválasztás, mivel a keresők speciális kulcsszavakat használnak olyan eredmények generálására, amelyek az általuk megtalálni kívánt információtól függnek. A Google felkínálja a keresési lekérdezésben használt szavakkal kapcsolatos oldalakat. Fontos, hogy helyesen válassza ki a megfelelő kulcsszavakat a honlap optimalizáláshoz, hogy megjelenjen a releváns keresési eredmények között.

Kétféle keresőoptimalizálás (SEO) létezik

Egyik a saját oldalon belüli optimalizálás: belső linkek, meta leírás, címsorok, weboldal sebessége, formázások.
Másik a külső optimalizálás: linképítés, fórumok, közösségi média.

Igazából oldalakon keresztül lehetne taglalni a keresőoptimalizálást, de mivel ha Ön már ezt az oldalt böngészi, nem valószínű hogy saját maga szeretne foglalkozni vele.

Kérjen személyre szabott Google keresőoptimalizálás árajánlatot és tegyen próbára minket!

A weboldal elkészítése általában egyszeri fix áron történik, nincsenek rejtett költségek. A keresőoptimalizálásra havi, vagy egyszeri alkalmas árajánlatot adunk az ön szolgáltatási területe szerint. Nagyban számít, hogy mekkora a konkurencia az ön szolgáltatásában, hogy egy településen kíván elől lenni a keresőben vagy országos szinten, továbbá az is számít, hogy milyen kulcsszavakra van az elvárás, stb..

Első körben adunk egy részletes ajánlatot, hogy mi a reális elvárás az oldal Google keresőben való megjelenési helyére a konkurencia függvényében.

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük