Szobafestés és tapétázás

Szobafestés iparágban tevékenykedő cégünk Budapesten és vonzáskörzetében vállal munkát. Alap profiljaink közé tartozik a lakások, családi házak, irodák, intézmények, középületek, csarnokok, társasházak, szobafestő, festés-mázolás, tapétázás-, valamint külső homlokzati szigetelés és felújítással kapcsolatos munkák. Továbbá kül- és beltéri festés, fa- és fémszerkezet mázolás, tapétázás különböző anyagú tapétákkal, homlokzati hőszigetelő rendszerek elkészítését vállaljuk. Szobafestés munkáinkat egy ingyenes egyeztetett helyszíni szemle, felmérés, árajánlat előzi meg. Cégeknek és lakosságnak egyaránt végzünk szobafestés munkálatokat. Célunk a jó hírnév megtartása, ezáltal csak olyan szakembereket foglalkoztatunk, akik precízek, gyakorlottak, megbízhatóak és önmagukra igényesek.

Lakás felújítás

Előbb vagy utóbb minden lakásban kozmetikai javításokra és felújításokra lesz szükség. Ha küszöbön áll, néha két lakásban kell felújítást végrehajtani. Az új lakást saját ízlésének megfelelően kell kialakítani, a régi lakást megfelelő állapotban kell átadni. Ez egyrészt további munkát igényel költöztetés idején, másrészt nem mindenki képzett festő. Ha a festési munkát szakembernek adják át, rengeteg időt és energiát lehet megtakarítani.

Szobafestés, tapétázás

Ha másik városba szeretne költözni, hagyja a bosszantó, időigényes festési munkát a városban működő professzionális felújító cégnek. A szobafestés szakmunkásai lényegesen rövidebb idő alatt fejezhetik be a munkát. A kiköltözés után sem lesz panasz a régi bérbeadótól, ha egy mesterműhely szobafestője végzi el a munkát.

szobafestés

Az időmegtakarítás sok esetben költségmegtakarítást is eredményez. A szakcég rendelkezik a szükséges szakmai eszközökkel és professzionális anyagokkal, amelyeket egyébként részben vagy teljesen újonnan kellene megvásárolni. Az ügyfelek teljes mértékben elkötelezhetik magukat a költözés iránt, ami általában némi stresszt okoz.

Szobafestés ötletek

Amennyiben a szobafestést tervezgeti, legalább három hónappal elötte jelezze, hogy biztosan legyen szabad kapacitás. Tudja meg, milyen kellemes, amikor beköltözik egy frissen és szépen felújított lakásba, és a régi lakása is azonnal rendben van. Festőcégünk az összes festéssel kapcsolatos munkát átveszi az Ön felújításában. A lakása professzionálisan tapétázott és festett lesz. Kérésére az ajtókat és ablakokat is festjük és mázoljuk, és a falak bármilyen sérülését, például lyukakat vagy repedéseket szakszerűen eltávolítják. Ezután talál egy lakást, amelyben jól érezheti magát. Ha ez az a lakás, ahonnan éppen most költözik el, akkor tökéletesen felkészült és átadásra kész a kívánt specifikációknak megfelelően.

A felújítások minden lehetséges festési munkáját professzionális festőipari cégünk befejezi a kívánt időpontban. Költözéskor kézműveseink azonnal megkezdhetik a munkát, miután az első szobát megtisztították. Amikor beköltözik, a festékek és lakkok is szárazak lesznek, amikor megérkeznek, így azonnal elrakhatja bútorait.

Rólunk írták

2015.02. Kenyeres Livia – Dunakeszi

Sajnálatos módon leégett a konyhánk és elég sürgős volt a felújítás.
Józsefet felhívtam és két nap múlva el is tudták kezdeni a munkát.
Rendkívül precízen és szépen dolgoztak, ezúton is köszönöm még egyszer a gyors segítséget.

2015.05. Major Péter – Göd

Néhány festővel volt már dolgom, de mióta József és csapata dolgoztak nálam, azóta mást nem hívok.
Nagy meglepetésemre a megbeszéltek szerint pontosan érkeztek kezdeni a munkát, nem alkoholisták
és szépen dolgoznak. Nehéz ilyen festőt találni….

2016.02. Andor Veronika – Veresegyház

A külső hőszigetelést készítették nálunk. Sok munkájuk volt ezért majdnem egy hónapot várni kellett rájuk, de
mivel a legalacsonyabb árajánlatot kaptam ezért kivártuk. Örömmel mondhatom, hogy nem bántuk meg, mert nagyon
meg vagyunk elégedve a munkájukkal.

2018.11. Gellért Ádám – Vác

Nagyon köszönöm a precíz, gyors és megbízható munkájukat. Mindennel maximálisan meg voltam elégedve a szobafestés teljes folyamata alatt.