vagyonvédelem portaszolgálat
Blog

Vagyonvédelem portaszolgálat recepció

A General Safety Vagyonvédelmi Bt. átfogó recepciós szolgáltatásokat nyújt. Ez lehet recepció az irodaházban, vagy kapus portaszolgálat nagy területeken. Megegyezés alapján nyújtunk nappali és éjszakai recepciós szolgáltatást a vagyonvédelem mellett.

A recepciós gyakran az első alkalmazott, akivel az épületének látogatója telefonon vagy személyesen találkozik. Ezért nagyon fontos, hogy a recepció a lehető legjobb benyomást keltse a látogatóban. A minőségi recepciósnak, különösen az igényes műveleteknél, el kell sajátítania a multitasking képességét, és képesnek kell lennie az idő megfelelő megszervezésére, hogy ne alakuljanak ki sorok a recepción, és a bejövő látogatókat zökkenőmentesen kezeljék, még akkor is, ha sok telefonhívást kezelnek. Számos kisebb műveletben recepciós és személyi asszisztens lesz az igazgató és a vállalat vezetésének más tagjai közül.

Kívánsága szerint kiválasztjuk az ideális szakembert. A vagyonvédelmi szolgáltatást biztonsági őrök, de idegen nyelv lehetőségével rendelkező szakemberek is nyújthatják.A munkavállaló kiválasztásakor különös hangsúlyt fektetünk a kommunikációs képességekre, a reprezentatív megjelenésre és a megjelenésre.

Mi a recepciós szolgáltatás

– Telefonos működés – központ
– Üdvözlet, bejelentés és látogatások regisztrációja
– Információs szolgáltatás az épületben tartózkodók számára
– Kulcsok kiadása és átvétele
– Levelek fogadása
– Beléptető rendszerek működtetése – chipkártyák kiadása
– Beléptető kapuk működtetése

Vagyonvédelem standard recepciós

– Mosolyog, kellemes és reprezentatív magatartása van
– Mindig megfelelően öltözött, és gondoskodik a megjelenéséről
– Angol nyelven beszél

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük