Biola kozmetikumok
Blog

Biola kozmetikumok

A természetes és organikus biola kozmetikumok kifejezéseket gyakran összekeverik. Mi a különbség? A természetes kozmetikumok olyan összetevők, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak, de lehetnek valamilyen kémiai összetevők is. A természetes szót gyakran visszaélik – a nem természetes kozmetikumokat természetesnek nevezik, egyszerűen azért, mert több ilyen összetevőt tartalmaz. Az organikus kozmetikumok viszont olyanok, amelyeket egy biotanúsító tanúsít. Kizárólag a tanúsító szabványait követi, és szerves összetevőkből, olajokból, emulgeálószerekből áll, amelyek megfelelnek az ökológiai kozmetikumoknak, az adott tanúsító által jóváhagyott tartósítószereknek, így ha egy termék kőolaj termékeket, szilikonokat és valamilyen szerves állapotot tartalmaz, akkor nem nevezhetjük bioterméknek.

Biola kozmetikumok citrommal és fahéjjal

Ez a hámlás nemcsak stimulálja a keringést és ezáltal javítja a cellulitisz állapotát, hanem fantasztikus illata is van: 6 evőkanál cukor, 4 evőkanál só, 3 teáskanál fahéjpor, 6 evőkanál olaj, 15 csepp citrom illóolaj. Egy tálba vagy közvetlenül a tégelybe, amelyben tárolni fogja, először tegye a cukrot, a sót és a fahéjat, és jól keverje össze. Ezután adjuk hozzá az olajat, és ismét jól keverjük össze, hogy az összes hozzávaló jól összekeveredjen és homogén keveréket kapjon. Végül adjuk hozzá az illóolajat, és keverjük újra rövid ideig. Használat : A hámlasztást enyhén hidratált bőrre alkalmazzuk, zuhanyozás után, körkörös mozdulatokkal a végtagok perifériájától a test közepéig. Alaposan mossa le langyos vízzel. Felhasználhatósági időtartam : Ha megfelelően tárolják és csak tiszta kanállal vagy fakanállal használják, a hámozás legfeljebb 6 hónapig tart.

A biokozmetikumok vélhetően drágák

Néha a biokozmetikumok sokkal drágábbak, mint a kereskedelmi biola kozmetikumok. De ez nem mindig jelenti azt. Néha a nem megfelelő összetételű kereskedelmi termékek nagyon drágák. De miért van magasabb a bio ára – a jobb minőségű alapanyagok miatt. Egy dolog a szerves hidegen sajtolt olaj, a másik pedig a szilikon. A szilikon ára sokkal alacsonyabb, és kevés pénzzel kapsz egy terméket. Másrészt az olaj ára magasabb, és például egy krém elkészítéséhez bizonyos mennyiség szükséges. Maga a tanúsítvány, amelyet ökológiai kozmetikumokra adnak, szintén sokba kerül, tehát drága. De szerencsére az utóbbi időben rendelkezésre áll biokozmetikumok piacán is kaphatók. Egyre több új biola kozmetikumok érhetőek el a világon. Ez az országtól is függ. Például, Németország az első számú ország, amely országosan fektet be a biokozmetikumokba és támogatja az összes biotermelőt. Tehát Németországban rengeteg szép és olcsó bioterméket találhat. Nem, ő felelős mindenkiért.

A babáktól a felnőttekig, az összetétel azonban fontos. A gyermek kozmetikumokban nem lesz kollagén vagy Q10, olyan összetevők, amelyeket például 40 év feletti emberek használnának. Időbe telik megtisztítani a kereskedelmi kozmetikumok bőrét, hogy lássa az organikus eredményeket. Hirtelen megtettem a megszakítást. Először egy hajtermékkel kezdtem. Azt hittem, hogy a biokozmetikumok tévedés, mert az első néhány használat után borzasztó volt a hajam. De mi is történt valójában? Minden mosáskor a szilikonok kiestek a hajból. Ellenáll a magas hőmérsékletnek és egyáltalán nem lebontható. Amikor mosás után kiesnek a hajból, a fojtott haj fényt kap – zsíros vagy repedezett haj. Minden mosáskor láttam, hogy mi az igazi hajállapotom.

Olcsó biola kozmetikumok

Tizenkét éve folyamatosan olvasok az olcsó biola kozmetikumokról, konzultálok római vegyészekkel is, folyamatosan kutatom ezt a témát. De szerettem volna formális iskolai végzettséget is szerezni, ezért a magániskolába iratkoztam be, hogy fejlesszem tudásomat. Egyébként szakmám szerint zenész vagyok. De Rómában befejezem a természetes és organikus kozmetikumok tanulmányait. Közel egy hónap múlva meglesz a diploma a megszerzett második fokozatról, az első már természetes és biokozmetikai felsőfokú diplomával rendelkezik. De nem csak. Oktatásom részeként megtanultam formulákat is, vagyis megtanulom, hogyan kell krémeket, szérumokat készíteni, mely összetevőkhöz illenek. Saját Olcsó biola kozmetikumok készítése nagy vágyam, és remélem, hogy valamelyik cég támogatni fog. Három évvel ezelőtt egy könyvről álmodtam, elképzeltem és valóra vált. Tehát remélem, hogy a kozmetikumokra is.