pataki trans költöztetés
Blog

Pataki Trans Költöztetés

A Pataki Trans már évek óta a költöztetés iparágában mozog Budapest és vonzáskörzetében, de vállalunk nemzetközi költöztetést is.
Amikor megalapítottuk cégünket csak egy kis teherautónk és egy álmunk volt. Álmunk nem más volt mint hogy mi legyünk Budapest és környékén az egyik, ha nem a legkeresettebb költöztető cég.

Cégünk alapításának a kezdetétől nagyon sok fejlődésen mentünk keresztül és azóta már több városban is vállalunk költöztetést.
Cégünk családi tulajdonban van és üzemel, így rugalmasak vagyunk kéréseivel kapcsolatban. A családi értékek, amelyeket nagy becsben tartunk tükröződnek az ügyfeleknek nyújtott tiszteletben tartásunkban, az általunk támasztott magas színvonalú szolgáltatási színvonalban és a minőségbiztos költöztetési szolgáltatásokban, amelyeket minden költöztetés alkalmával nyújtunk. A múlt hagyományainak megőrzése formálta társaságunkat, és szándékunkban áll hagyni, hogy ezek az értékek a jövőbe vezessenek minket.

költöztetés

Célunk, hogy az egész költöztetési folyamatot egyedül végig tudjuk hajtani. Költöztetési és tárolási szolgáltatásainkat kedvező áron kínáljuk. Ügyfeleink elégedettségéért bármit megteszünk, hiszen nekünk mindig az ügyfeleink az elsők.

Folyamatos fejlődés

Az évek folyamán belevágtunk a Remerbau Kft.-vel közösen a homlokzati állvány bérlés és szállítás iparágába. Mi szállítjuk ki a bérbe adott építőipari állványokat az ország egész területén, immáron 9 éve. A közös munka egyre gyümölcsözőbb mindkét fél számára.

A Pataki Trans hivatalos engedéllyel és biztosítással rendelkezik. Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleinek és partnereinek olyan professzionális költöztetési megoldásokat biztosítson, amelyek meghaladják a várakozásaikat.
Számtalan költöztetést hajtunk végre naponta, és egyik sem lenne lehetséges csapatunk segítsége nélkül. Cégünknek minden dolgozója képzett szakember, akik mindent megtesznek az ön igényeinek kielégítése érdekében.